De Rimboe & De Woeste Hoogte
Aanbod vakantiehuizen

Aanbod vakantiehuizen

Vakantiehuis kopen op de Veluwe, voorzien van alle moderne luxe, maar tegelijkertijd sfeervol en gezellig ingericht? Op ons vakantiepark De Rimboe en Woeste Hoogte in Hoenderloo staan diverse nieuwe vakantiewoningen te koop. Naast het verblijf op dit vakantiepark kunt u heerlijk ontspannen bij het zwembad, of juist actief bezig zijn tijdens een wandel- of fietstocht op De Veluwe. We bieden vakantiewoningen aan in verschillende prijsklassen waardoor er voor ieder budget wel een aanbod is.

Kijkt u er al naar uit om een fijne tijd te beleven in een prachtige omgeving op de Veluwe? Dat snappen we als geen ander! Als u nog vragen heeft of graag meer informatie wilt over een van onze woningen, neemt u dan gerust contact met ons op.

Meer informatie?

Ontdek de Veluwe! Vraag nu onze brochure aan en ontdek meer over onze prachtige vakantiewoningen en de rustgevende omgeving.

Waarom een vakantiehuis kopen op de Veluwe?

Is het verstandig om te investeren in een vakantiehuis? Het antwoord is: ja! Een vakantiehuis kopen op de Veluwe is een goede investering omdat dit een manier is om extra inkomsten te genereren. U heeft namelijk de mogelijkheid om uw chalet of bungalow te verhuren. Zo levert het rendement op én heeft u een plekje voor uzelf. Hierdoor heeft u door een vakantiewoning te kopen op de Veluwe altijd een tweede huis om meerdere keren per jaar naar toe te komen om tot rust te komen, terwijl het ook wat oplevert.

Veel mensen kiezen er tegenwoordig voor om een vakantiewoning zoals een chalet te kopen op de Veluwe voor recreatieve doeleinden. U wordt in de ochtend wakker in een bosrijk gebied, geniet van een lekker ontbijt en een kop koffie en vervolgens maakt u een wandeling of fietstocht door het Gelderse natuurgebied. Tevens zijn er genoeg recreatieve dingen om te ondernemen.

De omgeving van De Veluwe

Besluit u een vakantiehuisje te kopen op de Veluwe? Op de Veluwe is er een hoop te beleven voor de natuurliefhebbers. Hier wordt u omringd door bossen en kunt u in stilte genieten van de prachtige natuur. Misschien komt u tijdens een fiets- of wandeltocht door de prachtige natuur wel een hert of een wild zwijn tegen. Dat u zich midden in een bos bevindt, betekent echter niet dat er in de omgeving de Veluwe weinig te beleven valt. In tegendeel zelfs. Zo vindt u al op korte afstand:

  • U kunt volop wandelen, fietsen en andere activiteiten ondernemen in de omgeving.
  • Het dorpje Hoenderloo biedt u alle faciliteiten en voorzieningen die u nodig heeft.
  • In de omgeving kunt u naast de bosrijke natuur ook genieten van kunst, waaronder in het Kröller-Müller Museum en het Jachthuis Sint Hubertus.
  • Gezellige steden als Arnhem, Apeldoorn en Ede liggen op korte rijafstand.
  • Leuke dieren- en attractieparken voor het hele gezin, zoals Apenheul en Julianatoren.

Mogelijkheden

Een eigen recreatiewoning op de Veluwe kopen is zeker een investering waar u jarenlang van gaat genieten. Op de Veluwe is er een breed aanbod in verschillende prijscategorieën, dus wellicht zijn er ook opties voor u! Klinkt het niet heerlijk om elke dag midden in de natuur wakker te worden en uw dagen te starten met het inademen van de schone en frisse lucht van de Veluwe? Is dit al langere tijd een droom van u en bent u ontzettend benieuwd naar wonen op de Veluwe en de mogelijkheden die er zijn? Lees gauw verder.

 

Faciliteiten op het vakantiepark

U kunt tevens gebruikmaken van de faciliteiten op ons park. Zo is er een restaurant, brasserie, snackbar, speeltuin en twee openluchtzwembaden. Ook vindt u bij de receptie verschillende wandel- en fietsroutes. En ook uw huisdier is bij ons van harte welkom. Per kavel/ chalet zijn maximaal twee huisdieren toegestaan.

 
 
 
 
 
 
zwembad
sfeer
sfeer2

Vakantiewoning bij vakantiepark De Rimboe en de Woeste Hoogte

Op vakantiepark De Rimboe en de Woeste Hoogte hebben we een aanbod beschikbaar voor bijna elk budget. Zo vindt u altijd wel een vakantiewoning die naadloos aansluit bij uw wensen en budget. Ook heeft u de mogelijkheid om mee te denken over de inrichting. Naast het kopen van uw eigen vakantiewoning met grond op de Veluwe is het ook mogelijk om grond te huren tegen een schappelijke prijs.

Vakantiewoning kopen in Hoenderloo

Ons vakantiepark bevindt zich in Hoenderloo. Wanneer u besluit om een vakantiehuis te kopen op de Veluwe, mag u zich verzekeren dat u altijd wel een plekje middenin de natuur vindt en zo het bos in wandelt. Ga er lekker een paar dagen ertussenuit. Op de Veluwe kunt u niet alleen heerlijk ontspannen, maar ook actief bezig zijn tijdens een fiets- of wandeltocht in de prachtige bossen in de directe omgeving van het vakantiepark. U vindt bij ons rust en ruimte in overvloed.

Ontdek onze type vakantiewoningen

Wij hebben op ons vakantiepark verschillende typen vakantiewoningen in ons aanbod. U heeft de keus om naast de woning, de grond te kopen of te huren tegen schappelijke prijzen. Wat is er mooier dan uw eigen stukje grond in deze prachtige omgeving op de Veluwe? Rust en ruimte zijn hier nog in overvloed aanwezig.

Over het algemeen vindt u het meeste aanbod op onze website. Staat er toch niet een vakantiehuis bij wat u zoekt? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op, of vul het contactformulier in voor aanvullende informatie over een recreatiewoning kopen op de Veluwe. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.