De Rimboe & De Woeste Hoogte
Senioren vakantie
 • Moderne vakantiewoningen
 • 12 min fietsen naar Nationaal Park de Hoge Veluwe
 • Wellness mogelijkheden beschikbaar

Ontdek de sereniteit: senioren vakantie op de Veluwe

Treed binnen in een oase van rust en schoonheid bij De Rimboe & De Woeste Hoogte, dé bestemming voor een seniorenvakantie in Nederland. Te midden van de natuurpracht van Hoenderloo bieden wij moderne vakantiewoningen. Gelegen nabij het adembenemende Nationaal Park de Hoge Veluwe, is dit de ideale uitvalsbasis voor uw fiets- en wandelavonturen. Laat ons uw toevluchtsoord zijn, waar elk moment een herinnering wordt om te koesteren.

Uw perfecte toevluchtsoord in de natuur

Verken de Veluwe op uw eigen tempo en laat u verwonderen door de pracht van de natuur vanaf ons Vakantiepark De Rimboe & De Woeste Hoogte in Hoenderloo. Kies uit een verscheidenheid aan verblijfsopties op ons park, elk ideaal voor een ontspannend verblijf te midden van de Veluwse schoonheid. De vakantiewoningen zijn modern en gezellig ingericht en er zijn wellness mogelijkheden zoals een hottub of sauna. De vakantiewoningen zijn geschikt voor 2 tot maximaal 14 personen en beschikken allemaal over een gezellige woonkamer en eigen badkamer. Wilt u graag uw trouwe viervoeter meenemen? In sommige woningen zijn huisdieren gewoon toegestaan. 

 

Eindeloos vermaak op ons vakantiepark 

Bij ons wacht avontuur om elke hoek! Verken de prachtige omgeving op een gehuurde fiets of volg onze betoverende wandel- en fietsroutes door de Veluwe. Plons in het verwarmde buitenzwembad die tussen 09.00 en 10.00 uur geopend is voor baantjes (geopend vanaf eind mei). En voor culinaire verwennerij wachten De Smaak van Hoenderloo, onze gezellige cafetaria, en Brasserie de Kleine Trek op uw komst voor een smaakvolle maaltijd!

  Verwarmd buitenzwembad
  Culinair genieten
  Wandel- en fietsroutes
  Fietsverhuur

Avontuur wacht… ontdek de omgeving

Ons vakantiepark is verborgen tussen de bossen van de Veluwe, te midden van het eeuwenoude plaggenstekerdorp Hoenderloo. Voor wandelaars, fietsers en natuurliefhebbers is het een oase van rust te midden van weelderige natuur en kunst. Laat u omringen door de stilte van het bos terwijl je het wild observeert. En op slechts 4 km afstand liggen het Nationale Park De Hoge Veluwe, het Kröller-Müller Museum en het Jachthuis Sint-Hubertus te wachten om ontdekt te worden.

Op de fiets naar het Nationale Park De Hoge Veluwe ⤵

Wat andere gasten ons vroegen: 

Zijn huisdieren toegestaan?

Jazeker, zijn jullie van plan om heerlijke wandelingen te maken op de Veluwe? Dan mag jullie trouwe viervoeter daar niet bij ontbreken. Daarom hebben wij dus een aantal huisdiervriendelijke vakantiewoningen. 

Bieden jullie fietsverhuur aan?

Zeker, mocht u niet in de gelegenheid zijn om uw eigen fietsen mee te nemen dan kunt u bij ons een fiets huren.