De Rimboe & De Woeste Hoogte
Oud en nieuw Veluwe
 • Vuurwerkvrij vakantiepark
 • Moderne woningen optioneel met wellness
 • In de bossen van de Veluwe

3, 2, 1 proost op een schitterend nieuwjaar! 

Genieten op de Veluwe tijdens de jaarwisseling

Beleef een onvergetelijke vakantie tijdens oud en nieuw bij De Rimboe & De Woeste Hoogte in Hoenderloo! Ons moderne en vuurwerkvrije vakantiepark biedt een unieke ligging op de Veluwe, op slechts 3 kilometer afstand van Nationaal Park de Hoge Veluwe. Geniet van comfortabele vakantiewoningen, variërend van wellness accommodaties tot huisdiervriendelijke huizen. Het park beschikt over diverse faciliteiten zoals horeca en animatie. Gaat u het nieuwe jaar proostend in met uw geliefde, vrienden of familie?

Zoek en boek uw overnachting tijdens de jaarwisseling ⤵

Begin goed uitgerust aan het nieuwe jaar

Bij De Rimboe & De Woeste Hoogte staat rust en ontspanning centraal, ook tijdens oud en nieuw. Bij ons kunt u genieten van een sfeervolle en veilige omgeving zonder de onrust van vuurwerk tijdens de feestdagen. Ideaal voor baasjes die samen met hun hond op vakantie willen. Voor een extra ontspannen verblijf kunt u overnachten in een wellness vakantiewoning met sauna en/of hottub. Onze comfortabele vakantiewoningen zijn geschikt voor maximaal 6 personen. En voor grotere gezelschappen hebben we groepsaccommodaties beschikbaar, geschikt voor maximaal 14 personen. Zo kunt u in alle comfort en gezelligheid samen het nieuwe jaar inluiden.

Ontdek onze uitgebreide faciliteiten:

 • Animatie
 • Brasserie de Kleine Trek
 • De Smaak van Hoenderloo
 • Fietsverhuur
 • Broodjesservice

Ontdek de leukste uitjes tijdens oud en nieuw op de Veluwe!

Wilt u tijdens de feestdagen even helemaal tot rust komen in de natuur? Maak dan een heerlijke wandeling door Nationaal Park De Hoge Veluwe, waar 5.400 hectare natuurwonderen zoals bos, heide en zandverstuivingen op u wachten. Voor gezelligheid en drukte van kerstmarkten zijn de nabijgelegen steden Apeldoorn, Ede, Arnhem en Otterlo gemakkelijk bereikbaar van De Rimboe & De Woeste Hoogte. Kunstliefhebbers kunnen het Kröller-Müller Museum en het Jachthuis Sint Hubertus verkennen. Of beleef winterse gezelligheid met het hele gezin op de schaatsbaan in Apeldoorn. Vergeet niet om na het schaatsen op te warmen met warme chocolademelk.

  Nationaal Park De Hoge Veluwe
  Het Kröller-Müller Museum
  Schaatsen in Apeldoorn
  Bezoek kerstmarkten

Wat eerdere gasten ons vroegen

Waarom is oud en nieuw bij jullie anders?

Bij ons viert u de jaarwisseling zonder harde knallen en vuurpijlen! We bieden een serene omgeving waar u kunt genieten van een ontspannen, veilige en knalvrije jaarwisseling. Echter kunnen we nooit helemaal garanderen dat er niet in de omgeving geknald wordt, houd hier rekening mee. 

Zijn huisdieren welkom tijdens de jaarwisseling?

Zeker weten! Wij begrijpen dat huisdieren vaak angstig zijn voor vuurwerk. Bij ons zijn huisdieren van harte welkom tijdens oud en nieuw in onze huisdiervriendelijke accommodaties, zodat zij zich veilig kunnen voelen zonder de overlast van harde knallen.