De Rimboe & De Woeste Hoogte
Faciliteiten van De Rimboe & De Woeste Hoogte
  • Zwembad met spetterbad
  • Diverse horeca
  • Vele speelmogelijkheden

Faciliteiten

Verwenning en vermaak op ons vakantiepark

Bij De Rimboe & De Woeste Hoogte ontdekt u niet alleen luxe woningen, maar ook een overvloed aan voorzieningen om plezier te beleven; verveling is hier simpelweg geen optie. Duik in het verwarmde buitenzwembad, zie hoe uw kinderen dolle pret hebben in het spetterende kinderbad, geniet van heerlijke gerechten bij De Smaak van Hoenderloo, Brasserie de Kleine Trek of de snackbar. De kleintjes kunnen zich bovendien uren vermaken op de talrijke speeltoestellen, met de Bosvrienden en de animatie. En als u zin heeft om de omgeving te verkennen, zoals het prachtige Nationaal Park de Hoge Veluwe, dan kunt u bij ons ook een fiets huren.

Waterplezier voor jong en oud

Dompel uzelf onder in het genot van ons nieuwe buitenzwembad met spetterbad, verwarmd door zonnepanelen! Vanaf medio mei 2024 beleeft u hier zwemplezier. Elke ochtend tussen 09:00 en 10:00 uur is het zwembad exclusief voor volwassenen om rustig baantjes te trekken. Op andere momenten is het zwembad geopend van 09:00 en 19:00 uur (afhankelijk van het weer).

Uren speelplezier

 Bij De Rimboe & De Woeste Hoogte is er veel plezier voor kinderen! Ze kunnen genieten van diverse sport- en speelvelden en speeltoestellen waaronder klimrekken, schommels, trampolines en tafeltennistafels. Voor nog meer vermaak biedt ons vakantiepark sport- en animatieactiviteiten aan tijdens de feestdagen en het hoogseizoen. Voor avontuurlijke kinderen is er de mogelijkheid om met De Bosvrienden naar het spannende Woeste Woud te gaan!

Bourgondisch genieten

Geniet van culinaire hoogstandjes bij De Smaak van Hoenderloo! Van lunch tot borrel, diner tot high tea, ons restaurant staat voor bourgondisch genieten. Ontspan met een potje biljart, een biertje tijdens een voetbalwedstrijd of een kop koffie bij Brasserie de Kleine Trek. Onze cafetaria staat garant voor gastvrijheid en kwaliteit met heerlijke verse friet, snacks, broodjes, hamburgers, ijs en meer. 

Services voor extra gemak

Huur uw fiets, mountainbike, elektrische fiets en meer bij de receptie voor een prachtige fietstocht over de Veluwe. Samen barbecueën in de heerlijke buitenlucht van de Veluwe? Ontdek dan onze diverse barbecue menu's. Op ons vakantiepark begrijpen we dat vakantie draait om ontspanning, en daarom presenteren we met trots onze nieuwste toevoeging: de Broodjesservice, in samenwerking met de supermarkt naast ons.

Algemene faciliteiten

Onze receptie staat elke dag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden! U vindt ons op Krimweg 160. Hier kunt u een munt kopen voor de wasserette, inclusief waspoeder, voor slechts € 4,00. Voor het drogen betaalt u € 2,50.

Wist u dat ons park huisdiervriendelijk is en tijdens de jaarwisseling vuurwerkvrij is? En we hebben goed nieuws: we zijn bezig met de ontwikkeling van een wellnessgebouw!