De Rimboe & De Woeste Hoogte

Animatie

Op het park

Animatie

Op ons park draait alles om plezier voor het hele gezin. Geniet van gratis sportactiviteiten, doe mee met leuke toernooien en laat je creatieve kant zien bij knutselsessies met ons animatieteam. Tijdens feestdagen ontbijt je gezellig met Boezy Woezy, onze vrolijke mascotte. Voor een onvergetelijke vakantie vol avontuur en gezelligheid ben je bij ons aan het juiste adres!

Bingo
 

Bingo diner

8 maart 17.30 uur

Wij organiseren bij De Smaak een bingo diner!🍴 Geniet van een heerlijke menu en maak ondertussen kans op leuke prijzen tijdens de bingo. 🤩🎈

Datum: 8 maart vanaf 17:30 uur

Prijs: 45,- p.p. inclusief bingo kaart en 3-gangen menu

Doe je gezellig mee? Reserveer je plekje via onze website of via 055 - 303 4925.

Brunch
 

Paasbrunch

1e paasdag 12.00 - 14.00 uur

Of je nou een ontbijt-fan, lunch-liefhebber, hartig type of zoetekauw bent, er staat sowieso tijdens onze brunch buffet voor jou iets op tafel🥐. De één begint namelijk met heerlijke zelfgemaakte eiersalade, de ander met huisgerookte zalm🍇. De Smaak van Hoenderloo varieert met warme en koude, zoete en hartige lekkernijen🥖.

𝘔𝘰𝘨𝘦𝘯 𝘸𝘪𝘫 𝘫𝘰𝘶 𝘦𝘦𝘯 𝘴𝘮𝘢𝘢𝘬(𝘷𝘰𝘭) 𝘸𝘦𝘭𝘬𝘰𝘮 𝘩𝘦𝘵𝘦𝘯 𝘵𝘪𝘫𝘥𝘦𝘯𝘴 𝘥𝘦 𝘗𝘢𝘴𝘦𝘯?

Kosten

  • Volwassenen: €37,95
  • Kinderen t/m 12 jaar: €15,95
Paasmenu
 

Paasmenu

1e en 2e Paasdag

De dagen worden eindelijk weer wat langer en buiten begint het zonnetje alweer heerlijk te schijnen🌞. Het voorjaar is weer begonnen! 🌷 U kunt gezellig met de familie komen genieten van onze paasbrunch of kom in de avond heerlijk dineren. Maak dit jaar de Paasdagen nog specialer door te genieten bij De Smaak van Hoenderloo!✨Onze a la carte kaart is ook aanwezig tijdens de paasdagen.

Menu

Aspergesoep

Gevuld kippetje

Bokkenpootjes tiramisu

Kosten: €38,95 p.p.