De Rimboe & De Woeste Hoogte
Vakantiehuisje Veluwe met hond
 • 4km van Het Nationale Park De Hoge Veluwe
 • Vuurwerkvrij park
 • Omheinde tuin

Vakantie met uw trouwe viervoeter

Wij begrijpen volledig dat uw vakantie niet compleet is zonder uw trouwe viervoeter. Daarom bent u van harte welkom voor onvergetelijk verblijf in een vakantiehuisje samen met uw hond, gelegen te midden van de prachtige Veluwe. Hier kunt u samen met uw harige metgezel gegarandeerd plezier beleven nabij Loenen. De meeste vakantiehuizen op ons park zijn huisdiervriendelijk. De omgeving van de Veluwe biedt jullie eindeloos avontuur, dankzij de vele mooie wandelroutes.

Ontdek de Veluwe samen met uw harige avonturier

Wanneer u op ons vakantiepark verblijft samen met uw hond, onthult zich een avontuurlijke wereld op de Veluwe. Wat kan er nu beter zijn dan samen vrijuit de natuur ontdekken? Op de Veluwe wachten de volgende losloopgebieden op jullie!

  Kootwijkerduin

  Dit gebied ligt op 24 minuten rijden van ons park.

  Harskamp

  Dit gebied ligt op 18 minuten rijden van ons park.

  't Leesten

  Dit gebied ligt op 11 minuten van ons vakantiepark.

  Speulder - en Sprielderbos

  Dit gebied ligt op 32 minuten rijden van ons vakantiepark

Lachende gezichten & kwispelende staartjes

Op ons park hoeft u zich geen enkel moment te vervelen. U kunt een duik nemen in ons verwarmde buitenzwembad, de kinderen zien genieten in het spetterbad en uw smaakpapillen verwennen bij de Smaak van Hoenderloo, Brasserie de Kleine Trek of de cafetaria. De kleintjes kunnen zich helemaal uitleven op de diverse speeltoestellen en bij het animatieprogramma. Wilt u meer ontdekken van de omgeving? Huur een fiets bij ons en verken de prachtige Veluwe. Wij houden elk seizoen rekening met uw hond, wij zijn namelijk een vuurwerkvrij vakantiepark waar u en uw harige vriend ook tijdens oud en nieuw volledig kunnen ontspannen.

Vind uw vakantiehuisje ⤵

Wat eerdere hondenbaasjes ons vroegen ⤵

Zijn jullie een vuurwerkvrij vakantiepark?

Ja, dit zijn wij! Zo kunt u samen met u hond een ontspannen vakantie boeken tijdens oud en nieuw. Geniet samen in een vakantiewoning en maak heerlijke wandelingen zonder stress van vuurwerk. 

Zijn er losloopgebieden in de buurt?

Zeker, de Veluwe leent zich perfect voor heerlijke losloop wandelingen. Ontdek de volgende gebieden: Kootwijkerduin, Harskamp, 't Leesten en Speulerbos- en Spriederbos.