De Rimboe & De Woeste Hoogte
Chalet kopen in Hoenderloo
Chalet kopen in Hoenderloo
Chalet kopen in Hoenderloo
Chalet kopen in Hoenderloo
Chalet kopen in Hoenderloo
Chalet kopen in Hoenderloo

Heeft u interesse om een chalet te kopen in Hoenderloo?

Bent u op zoek naar een plek in prachtige afwisselende natuur, veel recreatie, verschillende restaurants en wandel- en fietsroutes? Een mooie plek die echt van uzelf is waar u heen kan wanneer u dat wenst? Denk er dan eens aan om een chalet te kopen in Hoenderloo. Bij De Rimboe & De Woeste Hoogte in Hoenderloo bieden wij diverse soorten woningen voor zeer uiteenlopende budgetten aan in een geweldige omgeving waar u met een verschillend aantal personen in kunt verblijven en samen kunt genieten, samen met de kinderen. Komt u ook uw perfecte vakantiewoning in Hoenderloo bekijken?

Vraag hier onze brochure aan.

Waarom een chalet kopen in Hoenderloo?

Wanneer u besluit een chalet te kopen in Hoenderloo kunt u altijd genieten van uw eigen privéplekje waar u heerlijk tot rust kunt komen, terwijl u wel altijd toegang heeft tot onze verschillende faciliteiten: restaurants, snackbar, een openluchtzwembad, een kinderboerderij, speeltuinen, een partycentrum een prachtige wandel- en fietsroutes. Ons vakantiepark en de omgeving van Hoenderloo hebben beide veel te bieden zodat u uw tijdens uw verblijf keuze heeft uit vele uiteenlopende activiteiten.

Financiering van het chalet

Bent u geïnteresseerd in een chalet kopen in Hoenderloo, maar twijfelt u of u het wel kunt bekostigen? U kunt bij ons veel kanten op. Ons variërende aanbod aan koopwoningen start bij prijzen van 20.000 euro tot zo’n 200.000 euro per kavel. Wanneer u wel wilt genieten van een prachtig vakantiehuis naar wens in deze mooie omgeving maar niet de optie heeft om te kopen, bieden wij ook mogelijkheden aan tot het huren van verschillende woningen, waar u vervolgens (deels) in kunt verblijven. Wij denken graag met u mee!

Meer weten?

Wilt u graag meer weten over onze beschikbare woningen, de prijzen en de omgeving? Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op en vraag onze brochure aan. Bent u erg geïnteresseerd in een chalet kopen op de Veluwe, maar wilt u de omgeving eerst zelf beter leren kennen? Dan kunt u altijd langskomen of voor een paar nachten een vakantiehuisje boeken.