De Rimboe & De Woeste Hoogte

Ontdek ons vakantiepark en de schitterende omgeving tijdens onze Open Huis Dagen!

Bent u op zoek naar een prachtige vakantiewoning in het hart van de Veluwe? Kom dan naar onze Open Huis dagen op 8 en 9 juni, van 10.00 tot 16.00 uur. Laat u verrassen door vakantiewoning type 'Boszicht' — onze exclusieve vakantiewoning met dakterras gelegen aan de rustgevende bosrand van ons park in Hoenderloo.

Tijdens deze dagen kunt u op uw gemak de charme en de rust van vakantiewoning type Boszicht ervaren. Deze vakantiewoning is perfect voor liefhebbers van natuur en rust, en biedt zowel mogelijkheden voor eigen gebruik als voor verhuur.

Plan uw bezoek:

  • Datum: 8 en 9 juni
  • Tijd: 10:00 tot 16.00 uur
  • Locatie: Krimweg 160, 7351 TM Hoenderloo

Voor meer informatie en voor het plannen van uw bezoek, neem gerust contact met ons op. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen op ons vakantiepark en u meer te vertellen over het vakantiepark.

 

Ontdek ons vakantiepark en de omgeving

Ontdek de mogelijkheden die wij bieden tijdens onze open huis dagen! U bent van harte welkom om geheel vrijblijvend een kijkje te nemen en de sfeer te proeven. 

Bent u benieuwd naar specifieke details of heeft u persoonlijke vragen? Om er zeker van te zijn dat een van onze  verkoopadviseurs uitgebreid de tijd voor u heeft, raden wij u aan om vooraf een dag en tijdstip te reserveren. Zo kunnen wij u op de best mogelijke manier van dienst zijn.