De Rimboe & De Woeste Hoogte
September op de Veluwe
  • Midden op de Veluwe
  • Moderne vakantiewoningen
  • Culinair genieten in onze restaurants

Nazomeren op de Veluwe 

Ontsnap aan de drukte en laat het genieten beginnen

De schoolvakanties zijn afgelopen en het ‘normale leven’ is weer gestart. Bent u niet gebonden aan de schoolvakanties? Dan is september dé perfecte periode om uw vakantie te vieren. De temperaturen zijn vaak nog zeer aangenaam om leuke activiteiten te ondernemen, maar dan zonder de drukte van de vele vakantievierders. Bij De Rimboe & De Woeste Hoogte vindt u een ruim aanbod aan moderne vakantiewoningen. Geniet van de prachtige natuur van Nationaal Park De Hoge Veluwe direct vanaf ons park. Wenst u uw trouwe viervoeter mee te nemen? Dat is geen enkel probleem, wij beschikken over diverse huisdiervriendelijke accommodaties. Kortom, laat de vakantie maar beginnen!

Vind hier uw ideale verblijf in september⤵

Onze diverse vakantiewoningen

Zet de deuren open en laat de natuur naar binnen. Niets is zo fijn om de dag te beginnen met het geluid van tjilpende vogels. Wie is er vandaag verantwoordelijk voor het ontbijt? Terwijl uw partner de eitjes kookt draait u zich nog een keer om in het heerlijke bed. De moderne vakantiewoningen van De Rimboe & De Woeste Hoogte bieden het comfort en de luxe die u verdient. Kies bijvoorbeeld voor een luxe tiny house of ga voor een vakantiewoning met sauna. Gun uzelf een verblijf waar aan alles is gedacht en waar u zich direct thuis zult voelen, dankzij de vele gemakken en comfortabele voorzieningen. 

September op de Veluwe, misschien wel de mooiste periode

Beleef de Veluwe op uw manier 

De centrale ligging van ons vakantiepark, vlak bij Hoenderloo, maakt dat u alle kanten op kan om de Veluwe te ontdekken. Maak een prachtige wandeling of fietsroute over de vele heidevelden, zandverstuivingen en door oeroude bossen. Dankzij onze fietsverhuur is het niet nodig om uw eigen fiets mee te nemen. Wist u dat in september de heide op haar mooiste is? Alles staat in bloei en krijgt die prachtige paarse gloed. Daarnaast zijn er diverse leuke steden en dorpen om te ontdekken. Denk bijvoorbeeld aan het bruisende Apeldoorn en Arnhem of aan de gemoedelijke dorpjes Otterlo, Loenen, Beekbergen en Eerbeek. Als u denkt dat u voor vertier van het park af moet, dat is zeker niet nodig! Op De Rimboe & De Woeste Hoogte bieden we een ruim aanbod aan faciliteiten en activiteiten aan. Denk aan ons verwarmde buitenzwembad, animatie activiteiten en de horeca op ons park. 

Activiteiten in de omgeving

  • Kröller-Müller museum
  • Burgers' Zoo
  • Nederlands Openluchtmuseum
  • Nationaal Park De Hoge Veluwe
  • Paleis het Loo

Faciliteiten

Op ons vakantiepark zijn verschillende faciliteiten aanwezig. Zo hebben we een receptie, verwarmd buitenzwembad, restaurant, cafetaria en fietsverhuur.

Omgeving

Ons vakantiepark is gelegen in de prachtige bossen van de Veluwe aan de rand van Hoenderloo. Ontdek wat er allemaal te beleven valt in de omgeving!

Wat eerdere vakantiegangers ons vroegen ⤵

Is het mogelijk om met een huisdier te verblijven?

Jazeker! In een aantal van onze vakantiehuizen is uw hond van harte welkom. Houd er hierbij wel rekening mee dat u maximaal twee honden mag meenemen en dat uw dierenvriend op het park aangelijnd dient te zijn. 

Zijn er ook woningen aanwezig met een sauna?

Na een dag vol inspanning is het altijd fijn om even terug te schakelen en te ontspannen. Op ons park vindt u een aantal woningen die voorzien zijn van een sauna. Onze groepsaccommodaties beschikken daarnaast ook nog over een hottub.