De Rimboe & De Woeste Hoogte
Voorjaarsvakantie Veluwe
  • Woningen voor maximaal 14 personen
  • In Hoenderloo op de Veluwe
  • Wellness mogelijkheden beschikbaar

Voorjaarsvakantie vreugde op de Veluwe

Ervaar de ultieme voorjaarsvakantie vreugde te midden van de prachtige natuur van de Veluwe! De Rimboe & De Woeste Hoogte verwelkomt u met open armen voor een heerlijke voorjaarsvakantie. Geniet van de frisse lentelucht terwijl u verblijft in comfortabele moderne huisjes, omringd door het weelderige groen van de Veluwse bossen. Ontwaak elke ochtend met het gezang van vogels en de belofte van een nieuwe dag vol avontuur. Verken de uitgestrekte wandelpaden en fietsroutes die leiden naar unieke plekjes in de natuur. Op ons vakantiepark staat ontspanning centraal. Geniet onder andere van smakelijke horeca en de vele speelmogelijkheden voor de kids.

Zoek en boek uw verblijf tijdens de voorjaarsvakantie ⤵

Luxe huisjes in het groen

Onze huisjes bieden de ideale setting voor qualitytime tijdens de krokusvakantie met familie en vrienden. Ontdek een scala aan charmante verblijfsopties in Hoenderloo. Van knusse tiny houses voor een intiem verblijf tot luxe groepsaccommodaties. In totaal kunt u overnachten met maximaal 14 personen in onze woningen. Hierbij heeft u keuze uit diverse opties. Privé wellness, een thuisbioscoop en een omheinde tuin zijn maar een aantal van de opties waar u uit kunt kiezen. Wist u dat we ook uw hond van harte welkom heten in onze huisdiervriendelijke accommodaties? Ervaar de ultieme harmonie tussen natuur, comfort en gezelligheid in onze huisjes, uw thuis weg van huis tijdens de krokusvakantie.

Leer ons park beter kennen ⤵

Proef de sfeer van de voorjaarsvakantie op de Veluwe

Ontdek, speel, fiets en geniet!

Ontdek een scala aan faciliteiten die uw verblijf bij ons nog aangenamer maken. Laat u bijvoorbeeld culinair verrassen bij onze horeca. Onze speeltoestellen staan garant voor vreugde en avontuur bij de jongste gasten. Wilt u de adembenemende schoonheid van de Veluwe verkennen? Maak dan gebruik van onze fietsverhuurservice en ontdek de omgeving op uw eigen tempo. Fiets over unieke paden, door bossen en over heidevelden. Adem de frisse lucht in terwijl u de unieke flora en fauna van de Veluwe ontdekt.

Een greep uit onze faciliteiten:

  • De Smaak van Hoenderloo
  • Brasserie de Kleine Trek
  • Speeltoestellen
  • Fietsverhuur

De leukste uitjes op de Veluwe tijdens de voorjaarsvakantie: 

In de omgeving: 4km

Het Nationale Park De Hoge Veluwe

In de omgeving: 8km

Het Kröller-Müller Museum

In de omgeving: 10km

Klimbos

In de omgeving: 13km

Burgers' Zoo

Wat eerdere vakantiegangers ons vroegen ⤵

Zijn huisdieren welkom bij De Rimboe & De Woeste Hoogte?

Zeker! We verwelkomen uw viervoetige vriend met open armen in een deel van onze accommodaties, zodat u zich tijdens de voorjaarsvakantie geen zorgen hoeft te maken over het regelen van een oppas voor uw hond. Houd er wel rekening mee dat er maximaal 2 honden zijn toegestaan en deze aangeleid dienen te zijn op het park.

Heeft De Rimboe & De Woeste Hoogte ook wellness vakantiehuizen?

Zeker! Binnen ons aanbod hebben we verschillende wellness accommodaties beschikbaar die zijn uitgerust met zowel een sauna als een hottub. In deze accommodaties kunt u in alle rust genieten van ontspanning en luxe.