De Rimboe & De Woeste Hoogte

Tweedehands chalet kopen

Wilt u een tweedehands chalet kopen in een mooi gedeelte van Nederland? Kies dan voor de Veluwe en in het bijzonder voor ons vakantiepark De Rimboe & De Woeste Hoogte in Hoenderloo. We bieden diverse tweedehands chalets te koop aan. Deze chalets noemen wij occasions en zijn van alle gemakken voorzien. U heeft onder meer een eigen staanplaats. Ook beschikken we over diverse tweedehands stacaravans. Meer informatie lees je hieronder.

Gezellig

Tweedehands chalet te koop aangeboden op de Veluwe

Bent u geïnteresseerd om een tweedehands chalet te kopen op de Veluwe en wilt u graag weten wat de mogelijkheden zijn? Op ons park staan diverse tweedehands chalets met staanplaats te koop. Er zijn verschillende mogelijkheden om een eigen stuk grond te kopen. Elk chalet wordt aangeboden inclusief stoffering, tuin en berging.

Wat kunt u verwachten als u een tweedehands chalet gaat kopen op ons vakantiepark? De volgende punten zijn bij de prijs inbegrepen:

 • Eigen parkeerplaats;
 • Koop of huurgrond mogelijk;
 • Alle occasions zijn aangesloten op de infrastructuur van het park;
 • Maak gebruik van de faciliteiten op ons vakantiepark.

Waarom een tweedehands chalet kopen?

Er zijn verschillende redenen waarom het kopen van een tweedehands chalet met staanplaats een aantrekkelijke optie kan zijn. Ten eerste biedt het de mogelijkheid om te genieten van een vakantiehuis tegen een lagere prijs dan wanneer men een nieuw chalet zou kopen. Dit kan voordelig zijn voor mensen met een beperkt budget. Daarnaast kan het een goede investering zijn om extra inkomsten te genereren. U heeft namelijk de mogelijkheid om uw chalet te verhuren. Maar het belangrijkste van een eigen chalet op een vakantiepark is dat u de beschikking heeft over een tweede huis waar u tot rust kunt komen.

Interieur

Tot rust komen op de Veluwe

Een paar dagen eropuit in eigen land is altijd een goed idee. Zeker als u een bezoek brengt aan de grootste provincie van Nederland: Gelderland. Er is hier van alles te beleven, met als hoogtepunt het uitgestrekte natuurgebied de Veluwe. Dit prachtige stukje natuur is bekend om haar prachtige bossen, zandvlaktes en wilde dieren. Misschien komt u tijdens een fiets- of wandeltocht wel een hert of wild zwijn tegen. Niet alleen voor natuurliefhebbers is de omgeving van de Veluwe een paradijs. Ook voor gezinnen en jonge stellen valt er genoeg te beleven.

 • U kunt volop wandelen, fietsen en andere activiteiten ondernemen in de omgeving.
 • Het dorpje Hoenderloo biedt u alle faciliteiten en voorzieningen die u nodig heeft.
 • In de omgeving kunt u naast de bosrijke natuur ook genieten van kunst, waaronder in het Kröller-Müller Museum en het Jachthuis Sint Hubertus.
 • Gezellige steden als Arnhem, Apeldoorn en Ede liggen op korte rijafstand.
 • Leuke dieren- en attractieparken voor het hele gezin, zoals Apenheul en Julianatoren.

Aan welke prijzen moet ik denken?

Zoals gezegd zijn tweedehands chalets goedkoper in prijs dan nieuw gebouwde chalets. We bieden op ons vakantiepark op de Veluwe al 2e hands stacaravans met staanplaats te koop aan voor € 10.000,- per kavel. Dit kan verder oplopen naar € 20.000,- en meer. We hebben verschillende chalets en stacaravans die te koop staan voor variërende prijzen. Ook als u niet over een groot budget beschikt, kunt u alsnog de eigenaar worden van een eigen chalet op de Veluwe.

hertenhoeve vierkant

Vakantiepark De Rimboe & De Woeste Hoogte

Ons vakantiepark De Rimboe & De Woeste Hoogte is gelegen in de bossen van Hoenderloo, midden in het Nationaal Park de Hoge Veluwe. Het is de ideale plek om zorgeloos vakantie te vieren. Wat mag u zoal verwachten van ons recreatiepark?

 • Ruime accommodaties;
 • Rust en ruimte;
 • Goede faciliteiten;
 • Leuke speeltuin voor kinderen;
 • Zwembad met spetterzone.

Op ons park kunt u profiteren van een breed scala aan voorzieningen. Als u trek heeft, kunt u genieten van een heerlijke maaltijd in ons restaurant "De Smaak van Hoenderloo", of in onze brasserie "De Kleine Trek" met een aparte cafetaria. Daarnaast bieden we een handige BBQ service en broodjesservice aan. Ons ruime en verwarmde buitenzwembad met apart kinderbad biedt volop waterpret voor de kleintjes. Vanaf het aangrenzende terras kunt u genieten van een verfrissend drankje, terwijl u een oogje in het zeil houdt bij uw zwemmende kinderen.

Voor de kinderen zijn er nog meer faciliteiten, zoals speeltuinen met leuke speeltoestellen, een multifunctioneel sport- en speelveld en een nabijgelegen kinderboerderij. Tijdens het hoogseizoen organiseert ons animatieteam sport- en animatieactiviteiten voor extra plezier. Andere handige faciliteiten op het park zijn onder andere een wasserette, een receptie waar u wandel- en fietsroutes kunt verkrijgen, en fietsverhuur.

Boek meteen uw vakantie in Gelderland

Wilt u een tweedehands chalet of stacaravan kopen op ons vakantiepark op de Veluwe? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken. Dan kunnen we uw wensen en de mogelijkheden bespreken. We bekijken samen de tweedehands chalets en stacaravans die te koop staan op ons park. Of vraag eerst de online brochure aan waar alle belangrijke informatie in staat.

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten over de occasions. We zijn telefonisch bereikbaar via 055 - 378 17 93. Een e-mail sturen of het contactformulier op de website invullen is ook een mogelijkheid.