De Rimboe & De Woeste Hoogte

De Smaak van Hoenderloo

De Smaak van Hoenderloo ligt midden in de bossen van het natuurgebied de Veluwe. Met een prachtige ligging aan het eind van de Krimweg én op een steenworp afstand van het bos is ons restaurant een absolute aanrader voor een culinaire verwennerij. Bij mooi weer is het heerlijk om op het terras met vrienden en familie te genieten van een borrelplank of een lekker drankje. Ons restaurant heeft ook een ideale locatie en de ruimte voor feesten en partijen! Graag een smaakvol welkom bij de Smaak van Hoenderloo!

Specialiteit van de chef

Samen delen en genieten!
Laat u verrassen met de favorieten gerechten van de chef. Deze gerechten serveren wij op houten planken zodat u samen kan genieten van een heerlijk diner. U kunt kiezen uit een 2 of 3 - gangen menu.

Wilt u zeker zijn van een tafel? Maak hier uw reservering.

Restaurant

Van lunch tot een heerlijke borrel en van diner tot high tea, ontdek de culinaire hoogstandjes van ons restaurant Smaak van Hoenderloo. Het draait hier om het op bourgondisch wijze genieten van uw gerecht. Of het nu gaat om een drankje of een diner; wij geven een smakelijke invulling aan iedere gelegenheid. Dat doen wij met veel passie en liefde voor eten. Ervaar het zelf en bezoek ons gezellige restaurant in Hoenderloo.

Lekker uiteten in Hoenderloo? U kunt bij de Smaak van Hoenderloo genieten van bourgondische gerechten, bereid met eerlijke producten. De aankleding van het restaurant doet gezellig aan en bij binnenkomst wordt u enthousiast ontvangen door onze collega en naar uw tafel gebracht. 

Laat u verrassen door de verschillende gerechten op een Toplocatie!

Sfeerimpressie De Smaak van Hoenderloo

Openingstijden

Maandag: Gesloten

Dinsdag: Gesloten

Woensdag: Geopend vanaf 17.00 uur

Donderdag: Geopend vanaf 17.00 uur

Vrijdag: Geopend vanaf 17.00 uur

Zaterdag: Geopend vanaf 12.00 uur

Zondag: Geopend vanaf 12.00 uur

 

*Onze keuken sluit om 20.00 uur
*In de maand januari zijn wij gesloten